Vores krydderolier

Vores krydderolier er lavet på vores egen koldpressede olivenolie og udtræk af vores egne friske urter (ikke tilsat essenser eller æteriske olier) fra skråningerne i Castiglione in Teverina mellem Lazio-Umbrien og Toscana. Krydderolierne tilsætter smag og trænger ind i retten. De bruges til at give salat, pasta, en pizza et unikt pift med citrononolie, chiliolie, rosmarinolie, basilikumolie, rosmarinolie, basililkumolie, granatæbleolie, trøffelolie. eller på højere kulinarisk niveuau, f.eks. rosenolie eller lavendelolie i blomster risotto eller i is og desserter

Vores aromatiserede olivenolier er lavet ved udtræk af vores egne friske produkter i vores egen koldpressede ekstra jomfru olivenolie af naturligt dyrkede oliven fra vores marker i Castiglione in Teverina på grænsen mellem Lazio-Umbrien og Toscana.

Som olivenolie sommelier, har jeg ment man burde anvende olivenolie og krydderier hver for sig fordi krydderierne i krydderolien dækker over smagsnuancerne i olivenolien, men begyndte at lave krydderolierne som et eksperiment og er blevet betaget af de nærmest utallige muligheder vi har året rundt for at plukke ingredienser til at lave krydderolier, af æstetikken og anvendeligheden.

Krydderolierne bruges på alle niveuer. De kan bruges i det daglige til at give en salat, fisk eller bøf, en pasta eller en pizza et pift med citrononolie, eler chiliolie eller rosmarinolie eller basilikumolie, eller rosmarinolie eller basililkumolie, eller granatæbleolie eller trøffelolie.

Eller de kan bruges på højt kulinarisk niveuau, f.eks. i rosenolie eller lavendelolie i blomster risotto.

Krydderolierne tilsætter smag, trænger ind i retten og bidrager på en anden og gennemtrængende måde til smagsoplevelsen end når man bruger olivenolie og krydderi. Efter vi er startet på at lave krydderolierne, så bruger vi forskellige af dem dagligt.

Vores krydderolier er lavet på egne vores egen koldpressede olivenolie og fotografierne af flaskerne er taget foran urterne der vokser vildt på vores skråninger mellem vores oliven, er de urter i ser på fotografierne. Der ikke tilsat essenser eller æteriske olier.

EKSTRA JOMFRU OLIVENOLIE