Længe til rennæssance vagttårn med fantastisk udsigt overalt, med brug af fælles swimming pool med solopvarmning og have med Multilevel Længe og Tårnet i Italiens grønne hjerte.

Ligger på grænsen 110 km fra Rom og 140 km fra Firenze på grænsen mellem Lazio/Umbrien og 20 km fra Toscana, 15 km fra Orvieto, 20 km fra Bolsena søen, 30 km fra Viterbo og Todi i bakket område med fantastiske seværdigeheder lokalt, især ”Den døende by” Civita di Bagnoregio. Nærmeste byer er Castiglione in Teverina (4 km) 2.000 indbygggere og 4 restauranter og Lubriano 800 indbyggere og 8 restauranter.

Alle værelser, terrasse og pool har unik udsigt 30 km syd over to dale i fredet område til Alviano søen, Tiberen og middelalderlandsbyer. Ligger midt på 3 ha. Grund, indhegnet med elektrisk låge 100 m. fra vejen

Vagttårnet er bygget af Cardinal Pheubus som et af fire vagt- og signaltårne til forsvar for Orvietos sydgrænse i 1462 bygget på 3 niveauer af etrukiske grotter fra år 0. I perioden 1700-1900 blev længerne tilbygget og i 1983-2000 boede og arbejdede kunsteren Louis Schmidt og Marianne Rosen på stedet.

Sune Rosen og han danske hustru som bor i Rom har moderniseret stedet til udlejning. Længe Unilevel er i et plan og længe Multilevel i tre niveauer. Hver bolig er ca. 150 m2 og har stue med TV, CD m.v., køkken med opvskemaskine, to soveværelser to badeværelser og egen terrasse med udendørs spisebord.

Grunden har 15 m2 pool med solpanel, terrasse med liggestole 100 meter bede som bruges af gæsterne i Unilevel og Multilevel og ejerne i Tårnet. På grunden dyrkes økologisk olivenlund, hasselnøddeplantage og vindyrkning med små veje og stier. Man kan gå overalt da græsset kun bliver klippet – der bliver ikke pløjet.

Unilevel, Multilevel og Tårn og grotter sameksisterer på fantastisk vis. Dyrket og vildt i travertin, træ og ler, i et enestående drømmeland med dramatisk atmofære, charmerende bevægelser, kunst og eksentrisk arkitektur som overrasker og gør stort og varigt indtryk på alle der er så heldige at opleve stedet.

Unilevel længen og Multilevel længen kan lejes særskildt eller sammen. Begge længer har mulighed for ekstra opredning til 2 personer. Husene er fuldt udstyret med køkkenudstyr, linned, danske dyner o.s.v. Fællesområde, pool, separat parkering, adgang til to vaskemaskiner,

Ankomst lørdag 16.00-19.00, afrejse lørdag inden kl. 10.00. Omfatter linned, slutrengøring, to timers let rengørning to gange om ugen, el, vand, gas til madlavning og bad. Evt brug af centralvarme fyr koster 10 € pr person pr dag, men normalt ikke nødvendigt fra april til september. Husene har gratis brug brændeovne, solarventi paneler og tilskud til varme fra solvarmepanel. Mulighed for at arrangere indkøb ved indkøbsliste og middag.

Faciliteter

Multilevel er i tre plan på ialt ca. 150 m2. Lyst stort soveværelse med dobbeltseng.
Stue med sofagruppe, brændeovn (og mulighed for ekstra opredning).
Badeværelse med badekar (og bruseforhæng).
Værelse med hems med to enkelsenge.
Badeværelse med bruceniche i grotteplan.
Køkken i grotte med 4 gasblus og opvaskemaskine, køleskab, dybfryser og adgang direkte til.
Udendørs terrasse med spisebord og fantastisk udsigt.
Indvendige etruskergrotter fra år nul (indrettet med gulv og lys som spisesal).

Der er mulighed for gratis trådløs internet forbindelse.